vrijdag 29 april 2022

Ridderklas - dag 2

 Hoi lieve ouders en Zonnebloemers! Jullie kunnen waarschijnlijk al genieten van de vele verhalen over ridderklas, maar de foto's erbij zijn we jullie nog verschuldigd! Geniet maar mee van onze tweede dag...

Jullie kindjes waren best vroeg wakker vandaag, we hoorden de eerste stemmen al om 6h15! Dus tegen het ontbijt hadden ze alles al ingepakt!Na het ontbijt beginnen we met een schattenzoektocht.Deze groep vond de schat!...met natuurlijk een snoepje voor iedereen!Daarna was er nog even tijd voor vrij sport en spel.


Op naar het middagmaal! Courgettesoep, spaghetti en een ijsje als dessert.


De bus brengt ons naar het kasteel van Horst, de locatie waar we al weken naar uitkijken.
Het kasteel is eigenlijk gesloten voor restauratie, maar we kregen uitzonderlijk toegang onder begeleiding! Omdat het gebouw momenteel zo kwetsbaar is, wisselden we af met twee groepen. De andere groep ging op een wandeling doorheen de kasteeldomeinen en bossen rondom.


Nadien nog even afsluiten met een vieruurtje, en de ridderklas zat erop!

Laat gerust nog een reactie achter! Groetjes aan alle ridderklassers!


4 opmerkingen:

 1. dat ziet er geweldig uit. Ik denk dat ik dat kasteel ook eens ga bezoeken. Jullie hebben weer prachtge momenten beleefd.
  Herinneringen om later nog eens aan terug te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoorde hier al dat dag 2 net zo een topdag was als dag 1. De ridderklas was een schot in de roos! Bedankt voor de lieve zorgen en de hele leuke tijd samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk heeft iedereen genoten van de ridderklas, aan de foto's te zien ontbrak dit zeker niet. Wij zullen het verslag van Thibo morgen vernemen, die vermoedelijk bij de vroege vogels hoorde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoooooo leuk om te zien. Goed gedaan lieve ridderklassers en lieve collega’s.

  BeantwoordenVerwijderen